Claws, dogs and pie

*Kollat bion idag som inte blev igår - check

* Tvättat - check

* Packat - check

* Bakat äppelpaj åt bortskämda CTS:are - check

Nu är det bara hoppas på att jag kan få några timmars sömn innan vi åker till flygplatsen 04.30, om ett par timmar.

Det vart ingen bio igår eftersom vi tänkte ta den sena men alla blev för trötta. Så vi såg den idag istället, Lawless blev det. Mycket blod och våld, inte riktigt min film, men OK. Roligast var huvudpersonen som kommunicerade genom grymtningar, så bred southern dialekt hade han.

Innan bio blev det - ännu mer arkadspel. Peter och Adde har fått dille på det där nu. Jag har lärt mig behärska mina tvångstankar vid klorna och offrar inte mer än några euro nuförtiden. Men de där två spelar tills de vinner NÅNTING och senaste ggrna nu har de blivit smått beroende av klor. Peter lade ut en smärre förmögenhet på den stora klon, gjorde det till världens projekt genom att gå runt den och kolla genom rutorna så den hängde i rätt vinkel över Nalle Puh... so far har han inte lyckats. Däremot får de många mindre gosedjur och som syntes igår så får jag en hel del av dem. Funderar på och börja samla. Senaste tillskotten är riktigt fina:

Nu är klockan halv tolv så nu måste jag verkligen sluta springa runt som en nackad höna och ta mig till sängs - plockade precis ut äpplepajen och tjuvsmakade lite, fy fasen vad god den var! Nu kommer jag ligga och vara sugen på paj och inte kunna somna på grund av det och veta att den står där ute och doftar och lockar, fan vilka problem... :D