Lose yourself

 

Herregud vilken dag. Måndag morgon med allt vad det innebär, och intervju mitt i allt som gick sådär. Sen gick resten av dagen i ett, det var verkligen full rulle och hundra saker på en gång, framåt tretiden när jag pausade för att ta några andetag så var jag helt slut i huvudet. Mer än vanligt då.

Men nu ligger lugnet över hushållet iallafall, efter en god bit kycklingpaj med sallad, en rask promenad och nu en mugg hemgjord varm kakao. Det händer lite grejer framöver nu, kontraktet på den här lägenheten går snart ut så vi kommer leta ny i november och flytta in i slutet av månaden förhoppningsvis. Och det blir inte helt igenom samma roomies. Det blir min femte lägenhet då sen jag kom jag hit, har aldrig flyttat så mycket på så kort tid. Men så rör det sig ständigt här. Ibland vet jag inte hur jag ska fixa att komma hem till gammal Sverigelunk. Som det ser ut nu kommer jag stanna till tvåårsbonusen och sen säkerligen nån eller några månader efter det för och fixa allt innan jag drar hemåt. Och när kommer det bli? Usch.

Aja, jag ska dricka upp min choklad och hoppa i säng sen, lägga sig tidigt så en orkar med morgondagen igen. Tre arbetsdagar kvar innan vi åker till Skottland...