Steppin´on the floor

Egentligen ska jag ligga i sängen och sova nu men så råkade jag äta en kaviarmacka utan att tänka mig för så nu måste jag vänta lite innan jag kan borsta tänderna... first world problems.

The Counter levererade som vanligt. Det är få ställen som har så goda burgare, speciellt när du får designa till din egen favorit. Till den blev det en Cosmo, och Adde förvånar genom att beställa in en Tequila Sunrise. Från att ha druckit enbart öl i flera års tid börjar han nu öppna upp för annan sorts sprit igen. Spännande detta. Nu har jag en till jag kan dra med till fancy cocktailbarer! Eller..? ;)

Som syntes så körde vi på efterrätt med, eller rättare sagt, nya cocktailmästarn bestämde att vi skulle ha efterrätt och beställer in en cookie/ice-cream sandwich till alla tre, i tron att de är så små som de ser ut på bilden. Istället får vi oversized chocolate chip cookies, två stycken, med bourbon/vaniljglass emellan. Phu! Tur att man tog den lilla hamburgaren... Den lilla kannan btw som syns bredvid kakan var nån slags sirapsliknande substans, smakade som karamelliserat socker, svingott!

*sip-sip*

Efter maten, som tog oss några värdefulla minutrar att smälta, drog vi vidare till arkadhallen där vi spenderade större delen av kvällen med spel och dans. Ja dans, för vi körde all in på Dance Mania och dansade oss svettiga alla tre ett bra tag. Annars var det inte riktigt min vinnarkväll så jag valde att vakta mina slantar och agera prydnad till de andra spelhajarna.

När vi tröttnat på rullandet av småmynt så begav vi oss till The Parnell för lite chill på mellanvåningen som var helt tom eftersom baren där var stängd. Det gick dock alldeles utmärkt gå upp och sitta där med sitt dricka så vi var ensamma på hela våningen till en början. Parnell är jättemysigt så vi blev kvar där en stund och jag avverkade min sedvanliga Irish Coffee innan vi till sist begav oss hemåt strax innan ett. En mycket trevlig och givande lördagkväll! Fick ingen mer bild på min outfit men däremot figurerar jag i fler fåniga videos än vad som kan anses hälsosamt för en och samma fåniga person...