Enjoying the present

Drömde så otroligt mycket inatt, helt sjukt. Jag vaknade tidigare imorse och kom ihåg allt och tänkte att jag skulle skriva ner det. Sen somnar jag om och nu minns jag bara fragment. Typiskt. Ibland önskar jag att det fanns ett slags lexikon där man kan slå upp drömmar och ta reda på vad ens undermedvetna försöker säga en, eller vad det nu har för mening med att drömma som man gör. Jag har alltid drömt väldigt intensivt, speciellt när det pågår mycket omkring mig, händer mycket nytt eller om jag bara har en period med mycket tänkande från min sida, men drömmarna överensstämmer liksom aldrig med verkligheten? Det sägs ju att drömmar är alla intryck under dagen som hjärnan bearbetar under vila men vad fasen... inte sysselsätter jag mig med zombiejakter, husköp eller åsnesex i min vardag.

Iallafall, idag blir det att ta det chill under dagen, fixa promenad genom att gå till frimärksautomaten i B-town för ett paket och sen gå därifrån till Village för att posta det i brevlådan där. Sen ska vi ut och käka på the Counter ikväll. Har varit sugen på kycklingburgare med getost hela veckan. Vid den här tiden nästa lördag är jag i Skottland! :D fan vad kul det ska bli.

Bäst och resa på min intetsägande ändalykt och sätta fart annars växer jag fast i den här fåtöljen. Laters.