Owl City

Sitter och tuggar Oreokakor till lunch (det är ju iallafall fredag och jag har ingen soppa kvar...) och förbannar min dåliga disciplin när det gäller shopping. Jag åkte ner till stan igår för att handla EN bok och EN tjocktröja. Slutar med att jag inte är hemma förrän åtta och med mig har jag tre tröjor, två linnen, ett par jeans (svinbilliga dock) två böcker, ett halsband och ett läppbalsam... när jag åker till stan är det som att släppa ut en kalv på grönbete. Höstmodet i Dublin innebär svart, skinn och gulddetaljer och nitar vilket jag fullkomligen avgudar och då blir det som det blir... så fruktansvärt mycket snyggt att jag blir sjuk. Så budgeten som jag satte upp igår efter löning är nu nådd...

:D

Men men, shit happens, jag har ju lyckats spara en del ändå så och kommer kunna spara från nästa vecka med så det får vara... får sätta mig på klädförbud nu, max en gång i månaden får jag shoppa loss och nu har jag haft för September månad.

Käkade kebab igår också, skräpmatstorsdag som det var, och vi har hittat ett ställe som säljer mina älskade pommes TILLSAMMANS med kebab! Fullkomligt awesome. Det var underbart att käka flöt igen alltså, tyvärr. Hela veckan förutom en liten pizzabit i måndags har jag ätit gröt till frukost, soppa och nåt lätt till lunch och sen räkor/tonfisk/makrill med sallad och lätt sås hemma. Men inget av det går upp mot en flötig pommeslåda. Jag är en tappad själ.

Jag ska fortsätta slösurfa lite sista tjugo minutrarna innan det är dags att förbereda sig inför ett möte jag ska hålla. Hade tänkt gå ut ikväll men för ekonomins skull stannar jag nog inne och läser mina böcker och äter resterna av kebaben. Efter en promenad då.

Här är iallafall läpbalsamet som jag köpte och ja, jag erkänner... jag köpte det enbart för de coola ugglorna på lockets skull.