Chilling

Irlandsvädret alltså. I lördags var det så himla varmt och fint och nu idag så till och med luktar det kyla när man går ut på morgonen, och det är inte förrän nu som värmen börjar krypa in i rummet här. Var ute i cafeterian och hämtade kaffe och det var som att gå in i en igloo. Dags att införskaffa tjockare strumpbyxor och mysiga tjocktröjor.

Försöker värma mig med lite fönstershopping via webben, hittat superfina läderväskor och handgjorda smycken som jag inte skulle tacka nej till.

http://oberondesign.com/  heter sidan.

Jag har iallafall uppgraderat mitt gear här på desken och sitter numera med två skärmar och känner mig riktigt fab, trots leksaker som står här och var.

Har försökt få mig en skärm och en adapter i evighet och sen visade sig att det enda som behövdes var att hinta om det till CTS och vips så kommer det en Johannes och fixar och trixar.

Är jättetrött så ska fixa mig en till kaffe och sen om jag kan göra lite kvalitétsarbete efter att pappers (Excel) arbetet är klart här...