Mixture

Hemma igen efter en kväll på stan med mycket spelande. Först vann jag airhockey mot Adde (igen) och sen mot Peter i dinosauriejakt, och sen mot Peter igen i Tekken fighting. Adde vann, pinsamt nog, Dance Revolution mot mig. Jag skyller på att han har större fötter än mig...

Some serious gaming.

Efteråt såg vi Dredd på bio, en film med mycket våld, blodsplatter och action och ja, inte mycket mer än så. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om den men den var inte tråkig iallafall.

Jag ska strax gå och sova men ska koka mig ett ägg först och röra ihop lite tonfisksallad till imorgon. Jag är trött på att mina kilon wobblar upp och ner, nu måste jag skärpa mig. Det är inte billigt o behöva byta mellan storlekar. Jag önskar ibland att jag hade kvar den järndisciplinen jag hade som yngre, när jag kunde kontrollera min vikt till 100%, visserligen inte på världens mest hälosamma sätt men ändå.  Så fort jag kände att jag inte hade koll på läget omkring mig, så kunde jag iallafall ha koll på vikten. Skulle vara nice och ha lite av det nu. Det är för mycket frestelser jag ger efter för... Wish me luck anyway.