The dreams of getting somewhere where thoughts cannot find you

Vi hade teamnight på Bull & Castle igår, ett riktigt nice ställe (om än fruktansvärt varmt) som serverar gratis finger food och en öl om du är ett visst antal personer. Väldigt chill, vi var där några timmar innan folk drog vidare till andra ställen. Inte jag dock, det var verkligen inte min kväll nånstans och jag kunde ändå inte bli onykter trots en hel kanna öl och flera drinkar.

Idag kändes det något bättre iallafall, jag var sugen på pannkakor och gjorde pannkakor till hela hushållet, även Adde som kom förbi när han kände doften av pannkakor upp the hill, och hade med sig en kanna nybryggt kaffe.

Vi började diskutera det faktum att min dator blir så het (sådan dator, sådan ägare) och det slutade med att vi gick till B-town i jakten på en cooling pad till både mig och Adde. Idag har för övrigt varit en helt underbar dag med strålande sol på en klarblå himmel och rejäl sensommarvärme så det blev att vi var iväg hela eftermiddagen. Vi hittade våra pads sen, väl investerade pengar eftersom jag nu kan ha min dator i knät på en kudde när jag sitter i fåtöljen, utan att behöva oroa mig för att kudden ska ta eld.

Vi fixade en lite onyttig men väldigt god picknick och satt och diskuterade livets väsentligheter ett bra tag i halvskuggan av några träd.

Bästa svalkande drycken såna här varma dagar - iced caramel macciato från Starbucks. Dock var det så varmt idag att isbitarna hann smälta innan de kylde kaffet ordentligt.

Testade även en biker jacka som jag har suktat efter i flera veckor nu. Den kostar 100 euro på Topshop (inte 130 som jag trodde först, det var i dollar) och är full med nitar men jag är för dumsnål just nu för och köpa en sådan dyr jacka. Dock har jag Markus som fullt seriöst sagt att han kan köpa den som random present om jag "ger honom en fin whiskey när han fyller år".

Jag testade jackan idag och till mitt stora förtret (eller välsignelse) var storlek 10 för liten och 14 för stor och 12 fanns inte kvar... kanske på Topshop i stan, om det är värt att braka ner dit...

Det är storlek 14 på bilden men den kändes så lös.

Väl hemma sen har jag suttit på en filt på lilla uteplatsen utanför, för och få sista timmen av sol. Nu väntar en lugn kväll med min bok och det sista av jordgubbarna som fanns kvar i kylskåpet. Hare så gott.