Indulgence

Satan så skönt att äntligen ligga ner i sängen. Jag har varit på fötter ända sen klockan fyra, först för att följa med Sara till B-town och shoppa kläder till henne, och jag skulle köpa lite grejer till bakning. Vi gick runt från butik till butik och sen gick vi hemåt, sen har jag varit på fötterna hela kvällen i princip för att jag stått och bakat. Jag blev sugen på och göra cupcakes och så sa Sara att en av CTS:arna tydligen var gluten allergiker så han hade inte kunnat äta mina vanliga cupcakes. Så nu har jag fixat dem glutenfria - det ni!

Inhandlade jag nåt själv på B-town då? Japp, en ny väska. Min gamla har spruckit i fodret så försvinner alla grejer bokstavligt talat ner i ett svart hål däri, plus att det inte går och stänga den längre för magneterna har gett upp. Annars höll jag mig cool med shoppandet. Bra där. Fast det börjar dock bli dags att inhandla tjockare tröjor snart. Har en klar minoritet av dem i garderoben.

Hade tänkt ta bilder på cupcakes och väska men nu vart det så himla sent så det är alldeles för dåligt ljus. Vänta tills imorrn! Nu ska jag bara njuta av att inte stå upp... sov sött! <3