Keep em coming

Har varit en sväng nere i stan och mött upp min kusin Elin och hennes kille Victor som hastigt och lustigt bestämde sig för att dra ner till Dublin och söka jobb. De gillar spontanitet de här två, så det blir ett äventyr nu att fixa alltihop på en och samma gång ;) de söker båda jobb, jag refererade dem till IBM men tydligen har vi anställt alla som behövs nu. Så båda två söker via jobs.ie och ska gå runt och knacka dörr. För tillfället bor de på hotell eftersom killen som skulle fixa dem lägenhet har börjat jiddra så de har inte träffat honom ännu. Men skulle det skita sig är det bara att slänga in dem i mitt rum i värsta fall så får jag sova i fåtöljen. Tak över huvet ska de ju ha iallafall. Får se om jag kan hitta nån som har ett rum över.

Om det skiter sig med Dubban har de en backup-plan - att fortsätta till Australien och fixa jobb där istället! Sa jag att de var spontana filurer..?

Det tar det mesta med en klackspark iallafall så vi gick och käkade på samma pub vi åt på i söndags, Mess nånting. Tog en osttallrik och en öl, bra kombo där. Riktigt nice cheddarost, brieosten och mögelosten var också nice men den i mitten vete fan vad jag tyckte om, det var en sån där "fotsvetts-ost".

Efter maten gick vi och handlade lite förnödenheter, såsom tandkräm och öl. Kidsen var mycket uppspelta över det faktumet att det går att köpa alkohol i varje kvartersbutik, och dristade sig till att förbanna Motalas systembolag som stänger klockan två en lördag. Ja hur fan ska man kunna gå tillbaka till sånt...

Helan och Halvan!

Vi ska höras under morgondagen så får vi se hur det fixar sig med boende och allt. Pappa och faster, om ni läser detta så är det ingen fara på taket trots konstiga ord som "jiddra" som har en viss negativ klang.

Nu ska jag ta och fixa mig en kopp varm choklad och läsa lite i en ny bok jag köpte i samma veva. Ha en fortsatt trevlig tisdagkväll.