Pokerface

Så... det vart en lååååång pokerdag igår. Jag och Peter kom dit vid två och vi började inte spela poker förrän mellan fem-sex. Innan dess var det att vänta på folk som inte dök upp, räkna en hel skål proppad med kopparmynt (fortf oklart varför) och dricka upp halva vinflaskan jag hade, vilket inte var så himla bra såhär i efterhand, och sitta med en halvfylla som man inte riktigt kan göra av nånstans :D

Men sen drog det igång, och undertecknad är ingen pokerfantast öht. Jag har försökt lära mig ett par ggr men jag måste ha kortsinne som en urholkad lusekofta. Så jag satt och tittade på hela tiden. Nästa gång ska jag vara med och lära mig spela kan jag ju säga.

Sara satte på sig glajjor och blev den okrönta bluffdrottningen.

Kausti (för övrigt enda bra bilden jag har förutom den på Sara, otroligt nog) var den okrönte pokerkommentatorn som med sina rappa och vassa repliker vann publiken och sina medspelares hjärtan i en rasande fart.

Superdupergod mat fick vi, all cred till Sara the host. Fläskfilé och kyckling marinerad i en herrans massa olika marinader och en oförskämt god egen gjord potatissallad. Och världens bästa sallad är alltid en som har fetaost i sig.

Hello Kitty tallrikar med - me like! ;)

Största överraskningen under kvällen var dock Saras förtjusning över min entré, eller snarare min klännings entré. Nu fick jag ingen bra outfitbild men ni såg lite i inlägget innan - den är knälång, långärmad, full med rusch och pysch och spets och massa blommor och allt detta kan gå horribelt fel egentligen men på mig ser den helt OK ut. Mer än OK enligt Sara som var helt översvallande i sitt beröm och till och med använde detta som välkomstreplik till anländande gäster - "kolla Rebeccas klänning!"

Med tanke på att Sara är somewhat of a hardrock chick så är detta anmärkningsvärt - jag trodde spets och rosor var allt det onda i mode enligt henne men jag börjar kanske påverka tjejen lite för mycket med min rosaskimrande värld ibland? :D

Nu ska jag bli decent och dra iväg på köttbullefrukost på IKEA.