Sail away

Åååååååh vad skönt med freeedaaaaag...

Efter jobbet ska jag dra till stan och köpa mig en ny bok på Chapters. Sen ska jag hoppa in på Tesco bredvid och köpa mina favoritchips... sen ska jag hem och bara dråsa ner i fåtöljen och inte resa mig därifrån på hela kvällen. Eventuellt vara tjockis och beställa en till pommes eller så moffar jag bara chips hela kvällen - det är ju fredag ^^

Desken var full med cupcakes imorse, fyra brickor fulla med cupcakes och nu återstår en halv bricka så de går åt. Nutellan var, som alltid, den klara favoriten.

Banan med gräddglasyr, marängkross och kolasås.

image

Cookiedough med smörkrämsglasyr.

Och favoriten Nutella med chokladglasyr och cocktailbär.

image

image

Nu är också Skottlandsresan beställd, 21-23 september <3

Och så har jag en trevlig helg och se fram emot, med Irish Brekfast på Vineyard imorgon, följt av pokerkväll med grillning, och eventuellt en tripp till IKEA på söndag och äta köttbullar. Det blir nice detta...

2 timmar och 45 minuter kvar!