Piece of Cake

Helt slut. Rände runt efter mina små formar i B-town. Tog evigheter innan jag hittade några. Sen hem och packa allt o släpa upp till lägenheten. En hel IKEA-kasse, vete fan vad som hände där asså. Stod och bakade fram till klockan halv elva. Städade, gick hem med cupcakesen, gick tillbaks och dog lite innan jag slutligen drog mig hemåt nu. Fan vad med cupcakes det blev. Nutella, banan med gräddglasyr och krossas maräng och kola, och cookie dough med vaniljglasyr. Fick slänga halva smeten sen, det vart helt enkelt för mycket ^^

Blir bild imorrn. Lägger istället till två oskarpa bilder på herrskapet som höll mig sällskap. Alla fulla och glada på vodkadrinkar utom Adde som koncentrerade sig stenhårt på att dekorera mina cupcakes. Säga vad han vill men han går inte för de jobb han får, vare sig det är en högseverity eller strö pärlor på glasyr.

Det blev gitarrspel, humorsketcher, diskussioner om ekivoka milf:ar och sen skulle Andreas slåss med mig också. Först puttande, nu slagande. Snart brister det för mig och då ligger fanskapet som en blöt fläck på golvet, det är ett som är säkert...

Nu - sova.