The Sweetest Thing

På nåt sätt känns det som att jag lägger ner mer och mer effort varje gång jag ska baka nya cupcakes. Idag har jag, efter en snabb vända hem för och äta lite räkor och sallad, varit och handlat i sammanlagt två och en halv timme - gick först till Dunnes för att handla, upptäckte att vissa grejer som finns på SQ inte fanns där. Gick hem och lämnade grejer, gick till SQ och handade resten. Sen fick jag ändå gå till Spar för och köpa toapapper. Var hemma tjugo i åtta och då hade jag inte lyckats få tag på nåt som ens liknar äppelmos till de cupcakes jag tänkt. Överlag är det en oerhörd brist på någonting i detta land som överhuvudtaget har äpplesmak. Förutom juice.

Och imorrn måste jag ändå ner till stan och gå till cupcakebutiken och köpa små formar. För det är också en jäkla pain in the ass och få tag på. Går jag förbi en polackbutik kan jag kika efter äpplemos, annars får det vara. Nu slängde jag in mitt livs första maränger i ugnen ändå, till en annan grej jag kom på. Suck. Känns som jag alltid tar på mig mer än jag kan utföra med cupcakes och blir lite väl wild and crazy ^^

Två roliga quotes från dagen - den första från Johannes:

Jag: *ser tre ungar med fiskespön* "Åh det skulle vara roligt och fiska. Det är så gott med grillad, färsk fisk."

Johannes: "Ja! Fick en stor gädda en gång, det är så gott."

Jag: "Nej fy fasen, de är ju så himla beniga!"

Johannes: *med extremt mycket eftertryck* "Ja men det är SÅ JÄKLA GOTT med det där MELLAN bena!"

Skadad humor.

Quote nummer två kommer från en kund i ett samtal jag hörde:

Agent: "Sitter du på VPN?"

Kund: "Va!?"

Agent: "Sitter du på VEE PEE ÄNN!"

Kund: "Näe, jag sitter på en STOL!"

(För mina icke-nätverkande vänner som inte förstår bilden av den fula fisken mitt i allt... en muräna ser alltid ut som att den just dragit världens sämsta skämt och sen väntar den ivrigt på en reaktion - "Eeeh? Eeeeh!" Ungefär så ser jag ut efter de flesta av mina skämt.)