A Different Beat

Urk, idag har jag haft en sån där... trött-på-folk dag. Eller snarare trött-på-allt. Det är sååå svååårt att komma upp på morgonen. Mycket frustration på jobbet. Rastlös och trött på en och samma gång. Och så gick en maska på mina strumpbyxor. FML liksom.

Tur att det finns saker som muntrar upp lite. En kram, några skämt, en sol som tittar fram. Min mat! Seriöst asså...

Bästa, lätta och nyttiga rätten. Räkor, philadelphiaost med chilismak, och lite mjölk. Bryn räkorna snabbt med lite peppar och värm upp philadelphia ihop med några matskedar mjölk så det blir såsigt. Häll ner i räkorna. Servera med en grönsallad. Klart!

Om nom nom.

Jag funderar på att ge mig ute på en promenad till. Var och handlade nyss men glömde köpa fler soppor, och solen skiner fortfarande ute. Bäst och passa på. Jag känner mig väldigt baksugen med. Och det är inte att nån har varit där och centrifugerat på mig nej, utan att jag vill fixa en kaka eller nåt.

Kausti föreslog kanelbullar. Det är nog värt och testa nån dag. Jag ska feta på så mycket sockrigt och kaneligt smör på dem så jag kan ta folk till bullehimmelriket. Fast mina "bullar" är ju redan awesome som de är... höhöhöh...

Nehej, promenad var det, bäst jag tar med mig min dåliga humor också innan nån blir arg.

Ja, jag är en sån filterslampa men jag älskar dem! <3 Piffar ju upp lite. Piff piff.