Sorry seems to be the hardest word.

Det har varit en del spekulation och funderingar under veckorna som gått. Jag förstår att folk är oroliga att man ska åka in i en känslomässig karusell igen och börja om, och många tror säkert att jag bara skakat av mig detta och är redo att börja om på nytt med livet. Så enkelt är det tyvärr inte. Det är mer att anpassa sig till än jag trodde. Och jag har överskattat min förmåga att gå vidare ibland. Men jag kan säga som så att det finns inget att oroa sig för. Inget att spekulera om heller. Main priorities nu är att vara själv (jag ogillar fortf ordet singel), vilket för mig innebär att bara se till mig själv och mina behov och komma underfund med de delar av mig själv jag fortfarande behöver se över. Och ja, där ingår att i så stor mån som möjligt bibehålla en sund relation till den som fortfarande är en så stor del av mitt liv, och få en balans.  Jag kan förstå att detta är konstigt i mångas ögon. Men så har jag aldrig utgett mig för och vara en ordinär person med ett ordinärt sinne heller ;)

Random fake-hipster bild för att understryka allvaret...

Men tro mig, det är fortfarande förvirrande och tomt ibland, det har trots allt bara gått fyra veckor. Men samtidigt känns det mycket, mycket bättre nu. Mer stabilt för oss båda, framförallt mig, och det tänker jag inte äventyra.

Nog med deep talk - nu kan vi gå över till lite muntrare grejer. Som den här klubban jag köpte i Greystone från en karamellbutik. Visst ser det ut som att nån råkat sikta fel i ögat hans. Men riktigt läcker är han.

Och så får vi inte glömma bort att visa upp två presenter från Andreas och hans veckoäventyr i Polen förr-förra veckan - kylskåpsmagneter/bokmärke! Naww.

Och som tredje grej kan jag räkna upp vad jag ätit idag denna nyttiga måndag, efter helgens flötande och en kropp som säger ifrån till denna abuse, för att det låter så fancy... keso med bär till frukost, min vanliga soppa till lunch och fetaostfyllda biffar med sallad middag. Nu mår magen redan bättre med lite hälsosammare kosthållning. Jag vågar inte riktigt ge mig ut till gymmet ännu eftersom mitt raspande ersatts av en rethosta of doom. Men ska börja lätt, så jag inte drar ut på det ännu mer.

Nu ska jag dricka upp min cappuchino och sen gå till sängs, jag är helt slut efter denna dag och de weak moments som faller på en ibland. Tur att det är lugnt på jobbet iallafall. Jag har ingen telefon när mitt uttag bestämt sig för att sluta fungera. Anmälde det idag, får se om de kommer denna månad.