Väääääs

Framsteg! Jag kan viska nu... fast det ska jag ju avhålla mig ifrån eftersom det sliter mer på stämbanden. Men nu orkar jag inte dricka mer jävla te och skit. Jag får beställa whiskey ikväll, det får bära eller brista... då blir ju Markus glad iallafall. Och det blir go mat att se fram emot. Vi skulle äta Korean BBQ men det gick inte och få tag i dem för och boka bord, så det blir The Counter. Saftig kycklingburgare med getost, pesto och aioli igen, fan så nice.

Så får vi hoppas att rösten ger med sig under kvällen eller tills imorrn, eller att havsluften imorgon hjälper till lite. Jag har varit helt oduglig på jobbet idag, inte kunnat göra nåt vettigt och har suttit och lekt charader på CTS med jämna mellanrum. Blev ilurad en chilli som skulle vara bra för halsen och som höll på och fräta bort mina läppar. Mötte IBM-chefen som höll upp dörren för mig och jag bara... "Vääääs hssssss..."

Räknar ner sista timmen och tjugo minutrarna innan det iallafall är heeeeeelg!

Yaay!