Seduction

Jag har aldrig varit mycket för Reddit trots att i princip alla runtomkring mig tillber denna sida som en helig graal. Men när det blir lugna eftermiddagar utan något att göra händer det att jag browsar runt, och så får jag såklart subreddits skickade till mig av diverse personer (Lars/Andreas). Vissa av dessa är rena WTF, vissa är Meh. Vissa är helt underbara.

Som http://www.reddit.com/r/seduction/, eller "Seddit". Här kan pojkarna dela med sig av sina bästa tips vad gäller tjejer - hur man får ligga, hur man ligger, hur man ska prata med dem, hur man ska se ut inför dem, hur man ska fånga dem, mata dem, underhålla dem, behålla dem, dumpa dem etc etc. Jag pendlar mellan att känna oerhörd sympati för alla osäkra killar där ute som måste ha en manual nedskriven för att lära sig kärlekens svåra konst, eller lära sig prata med en tjej som om det fanns onlinekurser för det - till ren WTF över all bullshit vissa håller på med, och häpenhet inför vilka olika "strategier" det finns. För vissa är det här ett enormt projekt med en tidsspann över flera år, det har hur många förkortningar och koder som helst.

Visst finns det mycket bullshit men jag älskar också hur rakt på sak killar kan vara. Inget linda in i bomull liksom.

Det är ändå rörande att se hur pass mycket de lägger ner på det hela och att de kan vara lika nerviga och överanalytiska som brudar kan vara... är det verkligen såhär? Dock vittnar majoriteten på desken här att det som beskrivs är lite over the top...

Jag älskar den här snubbens svar. "Var normal". Nuff said.