*krax*

Jag har bett till sjukdomsgudarna, om det nu finns några - bacillkulten kanske - om att INTE bli sjuk. Jag har käkat piller, vitaminer och halstabletter, grönsaker, knackerhjärta och offrat en get, allt för att hålla mig frisk och kry. Jag slipper feber, halsont, snor och bihålsinflammationer. Men vad händer istället?

Jag tappar rösten.

Jag hade ett läckert raspande imorse som blev snäppet bättre efter lite uppvärmning, sen gick jag och käkade på Food Market idag med de andra och då helt pötsligt smäller det till och jag får målbrottsrösten a´la fjortispojke och nu lägger rösten snart av helt. Inte det lättaste när man är SME:n på en desk full av noobs med tusen frågor. Inte ens strepsils räcker så nu måste jag gå på jakt efter te och skit och hålla käften under resten av dagen. Det blir ju lugnt och skönt för alla runt omkring mig iallafall...

Tur att food market var gott... grillad kyckling fylld med mozarella, inlindad i bacon, och med diverse rotfrukter och kryddig basilikasås. Man får se det positiva.

Söt katt som får representera sinnesstämningen jag befinner mig i just nu.

"Ok"