Lätt som en plätt

Det råder sjukdomstider här nu. Halva CTS:en har varit sjuka, Peter har varit alldeles eländig hemma i över en veckas tid, så snart lär väl en annan drabbas med. Känner ibland ett kliande i halsen och då går jag nuts och käkar både Strepsils, Panodil, dricker Lemsip och sneglar mot Peters antibiotika.

Jag vill verkligen inte bli sjuk till helgen för det händer så mycket kul - på fredag ska vi fira Johannes/fira återkomst av Asienresa och gå ut och äta och dricka oss fulla, och på lördagen ska jag ta mig upp, förhoppningsvis inte alltför bakis, och åka till Bray med mina fellow roomies och ett par stycken till och klättra uppför berget/kullen som är belägen där.

Jag är också sjukt sugen på nåt jag aldrig smakat, nämligen kesoplättar... Amanda hade gjort dem och enligt hennes utsago var de alldeles otroligt översvallande goda så nu är jag riktigt pepp på och testa. Keso, ägg och lite dinkelmjöl och jordgubbssylt, det ser sjukt nice ut. Tänkte testa ikväll, får komma med resultatet sen. Thought you should know.

Pöss