And fighting

Ännu en kaos måndag med oräkneliga lösenordsbyten - jag är hes av allt rabblande av siffror och användarnamn men nu har det coolat ner sig lite. Peppar peppar.

Nu är våra kära CTSare tillbaka från sin åtta veckors resa genom Asien, glada i hågen över och vara tillbaka såklart ;) presenter hade de med sig också, så nu tronar denna järnlady över min desk och slashar sig igenom ärende efter ärende! Ett par diskussioner och googlande om dessa figurer med Johannes fram och tillbaka på FB har gett upphov till mersmak för dessa figurer. Som om jag inte hade tillräckligt med sug efter fina saker...

Hon är iallafall en Fate/Stay Night Saber, hoppas jag fick det rätt här...

Väntar bara på att CTS behagar komma tillbaka till sina deskar nu så vi kan slänga över cupcakes till ovan nämnda Karlsson som fyller år idag med.

image