Hide and seek

Nu har jag också fått en plats i vardagsrummet, efter att vi bar ut fåtöljen ur rummet. Precis bredvid ett skåp och med fåtöljen vänd så att jag sitter i en liten fyrkant med bara en öppning utåt framför mig. En liten kvadratmeter med mig, datorn och min frukost - ägg och cappuchino för er som undrar.

Det blev att jag åkte ner själv till stan igår eftersom övriga herrskapet hade en lite värre bakfylla än mig att vårda. Men jag hade det riktigt nice i min good feelinganda där, browsade runt i cupcakebutiken och blir så otroligt sugen på allt de har där. Ni tycker mina cupcakes är fina men ni ska se dem som de hade på display - det är rena konstverk, och när jag frågade hur lång tid det tar att göra dem så sa expediten att det inte tar låg tid alls, bara man har redskap och fantasi. Och det är klart, med en silikonrulle mönstrad med massor av blommor lagd över en bit utkavlad sockerpasta, så tar det mindre än en minut att få världens vackraste täcke till din cupcake. Idéerna snurrar...

Jag är på väg dit iallafall, igår köpte jag min första "cupcakeskalpell" att skära sockerpasta med :D snacka om att det är rena modellbygget om man vill det.

Jag ska äta min frukost och sen strosa ner till SQ och köpa lite av råvaran till bygget, det blir ett pilljobb detta. Ännu mer förhoppningsvis om två veckor, då min grupp har cookie friday och jag hoppas på att de andra gillar min idé om att göra MASSOR små cupcakes! Då ska jag låna köket från gamla lägenheten, för då behöver skulptören rum att arbeta i ;)

Kaffet svalnar snart så bäst och sätta igång, bjuder på en tårta jag såg som är ett otroligt mästerverk, går inte och beskriva tiden och efforten det måste ha lagts ner på denna...