Everybody get up

Det vart utgång sen. Och vilken utgång! Hade tänkt att jag skulle bli trött efter en timme, mitt mål var fyllematen redan från början vilket jag tjatade hål i huvet om på både Simon och Sara. Men så var det så bra musik inne på Alchemy så när jag kom hem sen var klockan halv fyra istället för ett.

Men jag hade en riktigt nice kväll, jag blev precis lagom full på min vinflaska och upprätthöll det med två shots och sammanlagt kanske 4 klunkar Red Bull/Vodka, eftersom glaset verkade gå runt mellan oss på nåt sätt..? Och dansade som fan, hade med mig flats som jag bytte till på dansgolvet istället för mina spiky heels, man är väl rutinerad... eller gammal ^^ De spelade massa härliga 90-talsklassiker, Backstreet Boys och Five, den rockade Simon och jag loss till ordentligt, så jäkla kul. Nu har jag den i huvet och kommer ha ett par dagar.

Dock var det som att vara fjorton år igen och vara på Vätternfestivalen med panflöjtsindianen, för det var galet vad många, hur ska jag säga detta... utlänningar från jordens mer soliga ställen som gick på mig igår? En indier, en från en ö utanför Madagaskar, och en av lite mer okänt ursprung men förmodligen afrikan. Efteråt gick jag runt och var ilsken över att "jag är väl för fan inte FN eller migrationsverket!". Med tanke på att jag själv är utlänning nu så ska jag inte riktigt säga nåt...men det här är nåt som alltid har varit genom alla år, att jag tydligen attraherar den här typen av snubbar. Jag vet inte om det är mitt blonda hår och blå ögon, men jag har varit ute med andra blondiner och det blir samma sak? Jag måste utstråla nånting, och jag är inte glad i det. Dessa snubbar blir nämligen ganska påstridiga. Jag uppmuntrar det inte ens, om man inte räknar att jag ler mot folk allmänt ute.

Men skitsamma, det blir en rolig liten anekdot att berätta sen :) jag hade askul iallafall, och jag fick min fyllemat sen så jag var nöjd och glad. Dessutom fick jag dagen-efter frukost levererat till min dörr imorse i form av chips, tack vännen! Nu ska jag ligga och knapra på dem och ett stort glas kall cola och vänta på att Sara ska vakna upp ur sin dagen-efter-koma så vi kan åka ner till staden. Yay!