Framgökad Fojtländer

Nu hade det visst gått lite tid igen. Har sovit dåligt i veckan, vaknar av någon outgrundlig anledning runt kl fyra varenda morgon, klarvaken, och kan inte somna om förrän en timme innan klockan ringer såklart. Har det här problemet i omgångar, har för mig jag skrivit om det med...

Så jag har inte gjort så mycket mer än ligga hemma i sängen och läsa och en och annan tripp till Superquinn. Var hemma i "gamla" lägenheten och rensade lite grejer och käkade pommes i kamratlig anda. Idag blir det soft, om det är fint väder ikväll blir det grillning. En tripp till stan med Sara imorrn och mer sköj med Sara på söndagen sen, med det vi åker ner för att köpa. Mystiskt va? ;)

Appropå Sara, så länkade hon Galenskaparnas VM i friidrott, vilket osökt fick mig att komma in på VM i lättfotad sällskapshund! Det klippet är fullständigt hysteriskt awesome, love it! Det passar bra en chill fredag som denna:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Lpu5CqMh6TA&feature=related]