Back to work

Vilken underbar morgon! De första två timmarna tog vi lika många samtal som vi normalt sett får in under en hel dag - 275 + så då kan ni ju tänka er hur det har varit. Jag har haft en sån himla bra flyt, mina kunder har varit riktigt trevliga och mysiga och oväntat laid back med hela den här vi-får-mycket-samtal-just-nu-kan-du-vänta-tio-minuter-till - situationen som vi måste ha. Jag har både pratat om att ha Guinness på tapp ute i cafeterian och fått översvallande beröm från en härlig norrlänning för en enkel  password reset. Men jag kom in under morgonen med intentionen att göra mitt/vårt bästa och vara så trevlig och tillmötesgående som möjligt - en bra approach!

Nu har jag lunch och hämtar bara andan innan en djupdyker igen när de kommer tillbaka från lunchen. Har hinkat i mig kaffe eftersom jag inte kunde sova ett dyft inatt, om vanligt på söndagar, och fastnade framför SongPop som jag för övrigt ägde järnet i. Börjar bli lite hyper här nu ^^