Kvart i tre blogg

En chokladöl, Irish Coffee, gin & tonic, Jägerbomb, 2 sambocca och till och med min första tequila på flera, flera år (utan vare sig citron eller salt, det ni) är jag ändå hyfsat nykter. Varför blir man superfull på en öl vissa kvällar och andra kvällar krävs ett halvt bryggeri? Aja, har haft riktigt kul iallafall - käkade asgod osttallrik på Mulligans och drack konstig öl, satt och chillade på uteplatsen och drog sen vidare till Fibbers. Där lurade jag ner Simon som tog oss vidare till Alchemy i Temple Bar och därinne fuldansade jag och Spiris med hans tröja (!) så som två relativt nyktra personer bland en massa fyllon kan göra ^^ sen vart det diskussioner på uteplatsen och diverse IBM:are som damp ner bland en, innan jag drog en ost/vitlökspommes och tog taxi hem med några vattenvillare. Klockan gick förvånansvärt fort!

Photobombing lvl Borgen.

Här mamma förresten kan du se hur kort mitt hår är nu. Hade fina lockar föst men de försvann på nåt mystiskt sätt innan fotot togs.

Klänningen är så fab men en pain in the ass att försöka hålla uppe. Fast när en kom in på Alchemy kom jag snabbt underfund med att jag inte var ensam om detta. I-landsproblem för brudar verkligen. Men jag såg riktigt nice ut iaf.