Memories

Då var det fredag och två veckor har gått. Mycket som snurrar i huvudet men ibland kan jag iallafall kliva av och bara vara. Det blir bättre. Det har varit underbart på jobbet nu i ett par veckor under semestertiderna, man har haft tid till att plocka med småsaker och umgås lite på desken. På måndag kommer de som hade tidig semester tillbaka och då kommer helvetet braka lös rent ut sagt. Alla ska ha nya lösenord och vi kommer omöjligt vara tillräckligt med agenter att ta emot alla på en gång. Fast det kommer ändå blir ganska skönt att ha mycket att göra och fokusera på. Det är inte bra när det blir för mycket dötid heller.

Lite halvsegt idag är det ändå, jag hakade på mina gamla roomies till Vineyard igår kväll och åt första steken på länge, länge, och sen råkade det bli två Jägershots, Redbull/Vodka, en öl, Irish Coffee... tyckte jag var sådär lagom skönt tipsy men sen kommer jag hem och kan inte blunda för det snurrar för mycket. "Helikopterfylla" lärde jag mig att det hette av noob-Tobbe idag. Har väl fått två timmars sömn idag men vafan... det var jäkligt trevligt, jag saknar deras umgänge med.

Hade funderingar på att dra ut ikväll med, men jag ska iväg under lördagkvällen och tre dar i rad är fan lite overkill alltså... ^^ inte snällt mot min stackars plånbok heller men just nu känner jag nästan en revolt mot mitt ekonomiska jag. Orka gå runt och räkna och vända på slantar också..

När jag ändå är vid gott mod och skrivsugen så kan jag jag ju nämna en liten ljusglimt till, nämligen att jag ska få återse mitt älskade Skottland, åtminstone för en helg. Vi åker ett par stycken fredag - söndag, Edinburg i september. Jag måste göra slag i mina planer att dra dit själv snart också. Landet har nån slags helande effekt på mig. Det ska bli så härligt att få höra den skotska dialekten igen.

Hepp, dags att återgå till Betapet, det är min tur. Amanda har piskat skiten ur mig alltför många ggr och jag ska ha en vinst att äga med innan hon drar på sin semester...

Herp derp.