Turning Tides

Insåg att det gått tre dar mellan inläggen. Kanske ska slänga in ett litet. Jag har inte haft nån direkt lust att skriva någonting de senaste dagarna.

Det har varit väldigt lugnt på jobbet fortfarande, majoriteten har semester och kommer förhoppningsvis ha det i två veckor till, så vi hinner chilla lite, lära upp newhires och annat. Jag har fått delegerat att ha koll på breachade tickets och ha möte om dem, som är ett mindre pain in the ass. Det är inte lätt och hitta lösningar och kontaktpersoner för ett superkrångligt ärende när alla nyckelpersoner är på semester. Men det är lite nytt och lära sig iallafall.

Just nu är jag superdupertrött, men håller mig någorlunda pigg med Oreos från Cookie Friday. Ikväll blir det leaving barbecue för Jocke och Moa som slutar idag :( bakade cupcakes åt dem igår, fyra stycken Nutella med chokladkrämsgrädde på toppen. Resten av helgen är utan planer, lugnt och skönt. Kanske drar en bio, vi får se.

Jag ska börja pallra mig till gymmer igen med och köra olika klasser denna gång. Har inte varit där på över en månad (visst, haft semester o skit) och sanningen är ju att det är så förbannat tråkigt så det är en psykisk kraftansträngning att pallra sig dit. Det är jättegött efteråt och allt, men vägen dit känns väldigt lång. Kanske får mer motvation om man går till grupperna med Pump and Tone, Roch Hard Abs, Spinning etc där nån står och skriker på en och man får lyssna på bra musik.

Min stackars kropp mår inte alls bra av orörligheten och flötet som blev i helgen. Veckan jag var hemifrån gick jag ju ner i vikt (kanske för att jag inte orkade fixa nåt vettigt att äta eller var särskilt sugen, inte bästa metoden men still!) och tappade den lilla bullen jag har om magen som hindrar mig från att komma i mina jeans. Men nu är ju skiten tillbaka igen. Nu får det räcka,

Edit: var precis på toa och gissa vad... toasitsen sprack. Seriöst. Så jävla passande då. Trodde aldrig mitt assfläsk skulle kunna ta kål på en toasits men nu har dagen kommit. Grattis till mig.