She Bangs

Nu är det kört. Nu måste jag göra det. Det tar emot alltså. Det kan bli alldeles fantastiskt och det kan bli fullständigt åt helvete.

Att klippa sig. Hos en irländsk frisör. Burr. Men mitt hår är nu tunnt, slitet och bara hänger och jag orkar inte göra ett skit med det. Dessutom är jag trött på den här uppklippta stilen. Och att ha såhär långt hår. Så nu ska det googlas bilder på olika frisyrer av mediumlängd och som dessutom har - lugg!

Yes, jag har snöat in på lugg. Hade det sist när jag var så liten att jag inte ens kommer ihåg det. Eller kanske när jag var 14 och hade hockeyfrilla efter att mitt korta hår höll på att växa ut.

Men jag tycker snedlugg är grymt snyggt. Fattar ni beslutsångesten of doom jag har just nu? Jag som inte ens kan välja vilken tumme att rulla först. Och dessutom gå in hos en irländsk frisör och begära "kortare hår, med snedlugg, inte uppklippt" kan bli både ren och skär katastrof om det vill sig illa.

Lite inspiration... max denna längd.