Pot belly pig

Sitter och har magknip of doom på jobbet. Seriöst. Så här kan jag få ibland om jag går för snabbt från att äta nyttigt till alltför mycket flöt. Som jag gjort nu i helgen. Magen blåser upp som en spärrballong och ger mig gravidmage, ser helt sjukt ut. Ont som fan gör det med. Ännu bättre blir det av att jag har tighta jeans leggins på mig med som smiter åt i midjan. Urk.

2 timmar kvar att jobba, funtar på och gå tidigare bara för att det gör så förbannat ont. Yoghurt hjälpte ett tag men nu kommer det igen. Jag som måste till B-town och fixa mat för veckan och köpa mig en ny datamus =/ får ligga hemma på mage och blogga om helgen en stund först. Men jag är så jäkla sugen på en kyckling och getost paj med grönsaker och rågsiktspajdeg. Kan kroppen behöva efter pastaportioner och köttbitar med sås.

Så nu är ni uppdaterade om det så ni kan fundera kring det under resten av dagen...