Att vara gravid med en stek

Fy fan, jag är så proppat mätt just nu att jag kommer somna när som helst. Hade riktigt kul igår, åt friterade räkor och sjöng gamla Spice Girls låtar, sen skulle vi ut och då splittrades alla ofc. Jag och resten av familjen gick med Sara och Simon till Temple Bar där de gick in till ett ställe som heter Alchemy, medans vi andra gick vidare till gamla hederliga Gogartys. Där var nämligen Adde och hans kompis Augusta och hennes kille Jezper som är här och hälsar på nu. Tog en drink, strosade runt, käkade flötmat och dansade i tio minuter på Madonna innan vi fick gå ut för att inte dö av värmeslag.

Idag har de fått sightseeing, så har varit i Guinness Storehouse för andra gången, plus åkt en tredjedel av gröna tourbus. Och så har vi ätit mat. Vi åkte till Halfway House, som ligger precis i utkanten av Ashtown och som vi alltid åker förbi på väg till och från stan men har aldrig varit där inne. Taxichauffören tyckte vi var lite knasiga som skulle dit bara för att "det såg trevligt ut". De lyckades också lura i honom att jag var den enda i sällskapet som rökte... att de tjatade på mig att sluta för de tyckte det var äckligt.

"Filthy, FILTHY, DISGUSTING habit!" satt han och muttrade och blängde i backspegeln. Hallå! Lyckat också att jag först satt i helt andra tankar och inte märkte det förrän jag hörde "the one in the dress" när Adde förklarade vem "rökaren" var. Så mina halvhjärtade protester kom alldeles för sent. Man tackar. Nånstans nu finns det en taxichaufför som anser mig vara en smutsig cigarettslampa. Trevligt.

Maten var iallafall jäkligt trevlig. Det blev all in på den, med friterad brieost med cumberlandsås till förrätt, sen en rejäl Sirloinstek med pommes och vitlökssås, och en riktigt söt banoffiepaj till efterrätt. Sen var det bara fixa taxi hem dirr, ingen är fit för fler äventyr med så mycket mat i magen alltså. Jeez, länge sen jag hade en trerätters. Är så mätt, mätt, mätt... zzzz...

Tänk att allt detta ligger och har raveparty i min stackars matsäck.

Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna längre så lika bra att ge upp och låta kroppen arbeta med matmassan i lugn och ro. Sweet dreams.