How wonderful life is. When you´re in the world.

Man ska inte klaga. Absolut inte. Men just nu är det heltorka på jobbet. Äntligen är de på semester och kvar är några eftersläntare och sommarjobbare. Vilket innebär att det är väldigt, väldigt lugnt. Jag har uppdaterat kunskapsdatabasen och fyller i mina Exceldokument... sen finns det liksom inte mycket mer och göra. Jag lyssnar på folks samtal när det går - ingen idé att göra kvalité när det inte finns produkter att göra kvalité av.

Hittills under min produktiva arbetsdag har jag:

* Färglagt två enhörningsbilder vi ska pranka våran manager med.

*Spelat världens mest utdragna Betapet med Amanda fram till lunch då vi fick börja om när hon tappade nätet. Hon leder än så länge. Jävla skit.

* Gick på kafferunda för och piggna till. Köpte kaffe till Moa och en random amerikano som jag sen gav till Adde när jag gick förbi honom. Gick till CTS och följde sen med dem och köpte en till kaffe. De måste tro jag är koffeinist där ute.

* Käkat 3 Oreokakor, 4 jordgubbsklubbor och en liten muffins från Cookie Friday stashen. Till frukost och lunch. Med kaffe såklart.

* Spelat nån fullkomligt obegripligt kortspel med Jocke. Hann vann. Spelade Finns i Sjön med några stycken och kom på varför jag sällan spelar kortspel. Jag förlorar hela - jävla- tiden.

* Lyssnat på Your Song i fyra olika versioner.

* Hittat denna alldeles otroligt underhållande pratande-djur-videon:

http://www.wimp.com/petinterviews/

Och ja... that´s it.

Småsjunger lite och värmer upp för ikväll. Det är dags för Team Night - med vin, kinaresturang och kareoke! Ikväll ska jag bli full!

Nu ska vi snart ha Raffle här - min flaska Blossom Hill, som är typ det enda jag vunnit från den, ligger fortfarande i kylskåpet hemma så egentligen behöver jag ingen mer sprit (som är typ det enda som lottas ut). Meeeeen om jag inte köper biljetter kan jag inte klaga över att jag inget vinner efteråt... ^^