Bruschaan

Usch, jag borde inte vara uppe såhär sent men är inte trött ännu - ska dock upp tidigt, tidigt imorgon, först för och dricka en sista kaffe hos Malin halv nio och sen promenera med Jenny och vovvarna en timme senare. Sen får jag väl sova en stund när jag är hemma... men vill samtidigt få ut så mycket jag kan av sista heldagen. Tiden går fort...

Har iallafall haft det trevligt med Andreas på O´Learys, ätit supergod bruschetta med massor mozarellaost, snackat massa skit och tjuvlyssnat på ett roligt par bakom oss som nog var ganska vana att dricka mycket alkohol ganska tidigt... de munhöggs och skojade och gastade. Vi hade världens sötaste servitör också, en blond kille som var alldeles om sig och kring sig för att alla skulle ha det bra. Han kom ut och fick se att jag drog kanten på min klänning över knäna när det blev lite kyligare och sa genast, med riktig jäkla mormors-röst (ni vet den där extremt medlidsammma, bekymrade tonen) "Nej men, FRYSER du....". Och så gav han mig en filt att breda över knäna. Och där satt jag med jackan envist i famnen som en annan stolla istället för och ta på den ^^

Andreas hinkade öl och vart inte ens onykter till hans stora förtret ;) jag nöjde mig med Gin and Tonic och, en Irish Coffee ofc.

Nu ska jag ta och krypa i säng och få några timmars sömn förhoppningvis innan jag ska upp igen. Tvi vale vad svårt det kommer bli att behöva gå upp klockan sex sen igen.