Vart jag mig i världen vänder

Det är helt sjukt - trots att jag har varit borta från Sverige i ett och ett halvt år, så spelar Mix Megapol FORTFARANDE samma jävla skitlåtar. Varvat med några av de nya nu då - som de kör 4-5 ggr per dag! Jag har redan hunnit tröttna på allihop, förutom Loreen. Värst är ju Svenska Björnstammen. Det var den sista jag hörde innan jag klev ur bilen idag och den första när jag sen skulle åka hem. Aaaaargghh!

Och så den här Flytta På Dig som hörs ÖVERALLT i alla affärer och Malin spelade den om och om och om och om igen igår och den sätter sig på hjärnan ofc... DU MÅSTE FLYTTA PÅREJ!!

Iallafall, jag skriver bara ett snabbisinlägg för att det kliade i fingrarna - har varit i Linköping fram till två i eftermiddags och åkte hem och solade lite innan jag drog till farmor för middag och fika. Det är KANON väder just nu. "Värsta Juni på 50 år!" gapade de om... och nu stod det på rubrikerna att "Nu kommer värmeböljan i helgen..."

Helgen!? Kan den inte komma redan NU? Så en kan få ut så mycket som möjligt av den. Sett att det varit jättevarmt i Dublin under veckan. Det är väl för jävla typiskt...

Aja, jag ska dra iväg till Råssnäs igen och promenera till solnedgången i min nya mintgröna klänning, underbart... sen ska jag ligga och läsa tills morgonen gryr, haha!