Dont´go chasing waterfalls

Jaha, det här var ju skruttigt. Här hade jag tänkt höra med för med folk om promenader och liknande och så öser det ner ute, verkligen ÖSER ner. Det är seriöst värre än Irland. Igår HAGLADE det, stora hårda bitar som höll på och ha sönder fönstret och rullgardinen i rummet, till Sagas stora förskräckelse. Det går inte att få ut Idun i detta väder, hon ser på mig med en blick som om jag precis tvingat henne att gå in i giljotinen och hugga av svansen. Hon är ute och drar en snabb kiss och sen står hon alldeles miserabel på trappan och gråter av vånda.

Jag ska ändå ge mig ut en stund, vånda eller ej. Måste promenera bort lite grillchips. Sen får jag fan åka ner till solariet och ligga där tio minuter så en inte blir alldeles deprimerad...

Mamma har önskat bakning iallafall så det kanske jag kan ta idag. En utflykt till Ica Maxi, där det nu finns så himla många roliga grejer, och plocka på sig lite skit. Annars får jag väl sitta och glo på fåglar med armar resten av dagen.