Post-midsummer

Hade en trevlig kväll igår med massa god mat och kubbspelande, och frågesport i slutet innan jag drog mig hemåt. De andra stannade övernatt men jag var inte så pigg på och sova i en husbil tillsammans med snarkande släktingar så jag avstod från och dricka och körde hem istället. Sparar mig till nästa vecka.

Vovvarna hade the feast of their lives, usch vad mycket mat de fick.

Maskerade hästar!

Jag ska hämta resten av gänget ute i stugan sen så måste hålla mig hemma under dagen, men funderar på attbeställa hem en kebabpizza om något är öppet idag - vilket det ju måste vara, största bakisdagen och allt!

Jag ska sen bara ligga i soffan eller gräset och chilla, njuta. Samtidigt är jag faktiskt besviken på vissa människor. Jag tar ofta inte sånt här i bloggen men nu är jag en aning förbannad. Det har varit en del sånt nu senaste tiden, folk som inte är vad man tror att de var och att det inte passar längre, eller att det är lathet inblandat, och jag blir så trött. Hela mitt liv har jag haft sådana människor omkring mig och nu är jag vuxen nog att inse att det inte är idé och spilla tid och energi på dem. Jag vet vilka de riktiga är nu som inte är rädda för lite hassle, och det är comforting. Andra har kommit upp till ytan  med och det är nice. Jag tycker bara det är så tråkigt att vi aldrig verkar växa ifrån sånt här. Orka liksom.

Nog om det... jag ska ta ut vovvarna på promenad strax, röra lite på fläsket, sen diktera ett FB meddelande till australienskan, sen ska jag ha min pizza!