Walking in the Woods

Än så länge verkar vi ha tur med vädret. Solen skiner från blå himmel, det är några tunna stråk med moln här och där bara. Vi får hoppas det håller i sig under dagen. Jag firar midsommar med familjen på ett så idylliskt sätt det kan bli - ute i en röd stuga i skogen med massa mat och jordgubbsvin och familjen.

Adde kom sent igår kväll och sov över och delade en påse chips i romantiskt nattsken innan han drog till Hjo imorse. Har nyss gått med hundarna och funderar på om jag ska lägga mig och försöka steka lite till medans solen ändå är här. Lyckades bränna nederdelen av ryggen igår, enda delen jag inte smörjde in och aldrig bränt mig på... att en aldrig lär sig. Men resten av kroppen kan jag ju jobba lite på!

Här håller jag på och basunerar om hur grönt och vackert Irland är när jag glömmer att Sverige är minst lika vackert, om inte mer, och grönt under sommartider.

Jag blir mer och mer kär i den här mobilen för var dag som går :D FAN vilka bra bilder det blir med den! Skarpa, mycket färg, tar skitbra kort även i rörelse - att jag inte skaffade en sån här tidigare! Jag är så efter...