Rosy bushes

Nyss hemkommen från dagens andra, varma promenad med hundarna. Vi gick emot Dunteberget i skogen och jag lät dem välja väg. De tog en smal liten stig och när vi följt den en tio minuter visar det sig att de går igenom en stor jävla djungel av vilda nyponrosbuskar! Det var för onödigt att vända tillbaka så vi kämpade oss igenom, jag i mina korta shorts och tunna linje - ajajaj... har fullt med rivsår över ben och lår nu men hundarna var jätteglada och det får väl räknas...

Malin var här imorse och vi tog en lång promenad genom skogen igen, Even var sjövild över hundarna och sov inte en blund, trots mammas idoga förmaningar ;) sen fick han busa med dem i trädgården tills vi gick en vända till för att han skulle somna, sen fick han sussa bekvämt i skuggan medans mamma och jag stekte i solen och åt mer ost och kex.

Nu ska jag dra på mig en klänning och dra till pappa för och äta middag, sen får vi se om vi hinner med lite mys med pojken efteråt - måste bara smörja mina stackars shackrutiga ben en gång till ^^