Ivriga nosar

Hemma. Smakar på ordet och det känns som att jag inte varit "svenskt hemma" på aslänge men jag var ju faktiskt här i februari. Men nu har jag ju haft Spanien emellan och jag vet inte, men jag stirrade som en tok på all skog både när vi landade och åkte hem - sjukt hur mycket skog Sverige har egentligen, det kändes nästan exotiskt efter Spaniens stäpper och Dublins karga landskap.

Adde kom och hämtade mig och skjutsade till huset, där jag vart omkullknuffad av en jublande glad liten Idun och en snäppet blygare Saga smög sig uppför källartrappan vid ljudet av min röst. Älskade, älskade hundar. Så underbart att få vara hundägare igen och ligga och knuffas med en varm vovvekropp inatt. Imorgon hoppas jag på fint väder för då blir det en lång, lång promenad i skogen.

Jag har tagit över/köpt (snart) Addes telefon nu med när han gått och blivit med I-phone och har Siri som kallar honom sweetiepie eller vad fan det nu var... så nu blir det och leta appar innan jag kan somna! Typiskt nog verkar ju alla ha slutat med Wordfeud och Drawsome och allt det där trendiga så nu har jag inte en susning vad som är inne i app-världen. Rumble, visade A, spelar alla det nu?

Aja, nu blir det sängen i vilket fall - imorgon ska jag se om en kan pussla ihop ett litet besöksschema - kommer dock lämna många dagar fria att bara hänga runt utan förbehåll och vara med vovvarna. Är det semester så är det.

Gonatt påer!