Breakfast at Achill´s

Ligger i sängen och är riktigt supersugen på en rejäl frukost - en med HELA kittet, typ bacon, toast, ägg, massa kaffe, mer ägg. Jag har inget av det hemma dock så jag måste ligga här och överväga om det är värt att gå ner de 50 metrarna till Spar och köpa grejer. Tough choices.

Jag har hittat Adde på Vätternrundans hemsida med och sitter och uppdaterar sidan en gång i kvarten för att se om han kommit i mål ännu eller om det finns nån annan update. Håller tummarna för pojken min <3

Höll ju tummarna hårt som tusan för våra andra pojkar igår med men jag har tyvärr inga superficial superpowers i någon avmina fingrar tycks det för det gick ju inte så bra. Bra match var det, två mål och flertalet chanser till flera så de spelade inte som harkrankar iallafall.

Jag behöll min ansiktsmålning på under kvällen och lyckades vänja av mig själv från och klia överallt i fejset. Jag glömde ju sen att jag hade skiten på mig för när vi sen gick till Donken innan bussen hem så stod det klungor av brudar och råglodde på mig och nån snubbe kläckte ur sig "Woaa what the fuck was THAT!?" i trappan ner från toa. Hallå, har de aldrig sett en supporter förut? Jeez.

Vi var på Bull & Castle där de för övrigt hade RIKTIGT nice cocktails (äntligen!) och den här, Berry Cosmo, var farligt god.

Halva gänget gick ut igår och andra halvan (Wattenvillare ofc) åkte hemåt och det är jag glad för. Kombinationen kall luft och rök igår fick mina lungor att pipa efter ett tag och antal hostningar så jag vart lite rädd för en stund att det skulle bryta ut i nåt värre. Idag har torrhostan gått över till fullskalig slemhosta, som ändå får anses snäppet bättre eftersom torrhosta är bland det jävligaste som finns på denna jord. Men still, känner mig som en gammal tant på 130 bast, seriöst, orkar inte ett skit.

Så därför ska jag bara in till B-town för lite shopping och sen ska jag ligga och läsa min nya bok (lyckades hitta SISTA Lesley Pearse boken jag INTE läst förut) heeeeela dagen och käka massa popcorn. Take that bitches.