Vinst allaredan

Såhär såg det ut idag på jobbet - Sverigeflaggor och blågult överallt, blåa och gula kläder plus färg i ansiktet. Vi hade tävling på jobbet i vem som var bäst på dekorationer, och vi tog hem alltihop! Mycket tack vare att vår manager gick all in och släpade hit ett fotbollsmål och koner där vi satte upp bilder på killarna i fotbollslandslaget, plus två kaktusar (?!) med blå och gula frukter och ett cupcakeställ med dels mina cupcakes, dels färdiga som vi fick dekorera i blått och gult.

Vi vann två stora korgar med godis och så lottade de ut diverse priser - jag vann ett set med badgrejer - synd att jag inte har badkar! :) kan kanske byta med en av dem som vann en ledig dag.

Men men - ska räkna ner till helgen sista timmarna nu, blir eventuellt att kolla matchen ikväll på stan efter jobbet, se om det blir lika mycket skrällvinst där som här.