Ugglan

Såhär ser den då ut, min uggla - bilden gör den inte rättvisa kan jag säga, tagen med min mobil. Ljuset fuckar upp en hel del. Den är mycket nättare och tydligare i verkligheten. Som en liten seriefigur. Jag är supernöjd - hon lyckades  kombinera de två stilarna jag var ute efter perfekt. Och grenen som jag var lite orolig för lyckades hon också twista till, bokstavligt talat.

Om det gjorde ont? Ja. Jag kände direkt igen känslan vid första strecket med bläck, fast mycket intensivare denna gång. Som att ha en jättefin skalpell som skär i dig hela tiden. Vid vissa tillfället fick jag faktiskt hålla mig i schack för att inte rycka till med handen, speciellt i partierna överst och på mjukaste huden i mitten, och när hon fyllde i konturerna lite kraftigare. Men det hela tog knappt en timme, täcktes helt av presentkortet, och jag är som sagt supernöjd! Ni får titta IRL sen också och se hur den verkligen ser ut.