Surprise!

När jag kom hem igår och vaknade imorse så hade jag inte en tanke på att jag faktiskt ska TATUERA mig idag! Kom på det nu :D Jag trodde dock att hon skulle skicka lite förslag på designer men det verkar de inte ha gjort så hoppas det har nåt bra i åtanke då. Det blir att åka ner direkt efter jobbet och spankulera bort sen. Sen har jag förhoppningsvis min uggla på vänster handled. Blir nice.

Är fortf lika omotiverad till att jobba som jag var innan semestern så är fortf i semester-mode... längtar sjukt mycket till mina hundar, drömde till och med om dem inatt. Jag slocknade efter maten igår och sov till halv tio, gick upp och fixade mig och la mig igen, somnade dirr, ändå är jag fortf jättetrött. Men så är jag inte frisk heller. Har nåt jävla dammkorn i halsen som sitter och kliar så fort jag pratar eller andas. Väldigt irriterande. Kan tänka mig att mina kollegor uppskattar det jättemycket också. Ska köpa lite cola som river i halsen, får funka som meducin.