Dagarna går fort nu alltså. Klockan är redan tio i tolv och imorrn är sista heldagen här. Jag har tyvärr ingen vidare bränna (förbannade solskyddsfaktor 50!) förutom den jag lyckades skaffa på den övre halvan av mina bröst i den klänning jag hade på mig idag. Den undre delen av dem är vit. Jättesnyggt i urringning.

Men jag har ätit en hel halv supergod grillad kyckling! Har bildbevis på att jag åt upp rubb och stubb. En paella på det med men den fick jag dela med mig av sen för jag fokuserade helt på den goda kycklingen och blev proppmätt.

Kvällen spenderades sen inne på en O´Reillys pub där vi kollade fotbollsmatchen tillsammans med en till, ensam svensk som satt där inne och blev mäkta glad när vi kom. Vi frågade inte ens vad han hette, vet bara att han pluggar till journalist, är från Tranås och ska jobba på Hultsfred som är uppköpt nu av ett tyskt företag. Och yes, jag sa kanske fyra ord till honom när jag kom in och han direkt; "Du är från Östergötland va! Vilken stad?" Härligt.

Nu gick det ju inte så bra för Sverige tyvärr och jag tror dem i baren höll på Ukraina i smyg för det blev en jävla skillnad på dem efter första målet, de struttade runt och trummade på bardisken och visslade, och jag tyckte en av dem flinade när vi satt och vred oss av förfärelse. Scumbag barmän...

Där inne drack jag också den starkaste Irish Coffee jag varit med om, typ 80% whiskey.  Till det åt jag ett sockersött (aww) hjärta som jag köpte inne på ett bageri där jag gick och suktade efter alla fina godsaker.

Nu en dusch, sen upp imorrn för att, andra gången gillt, åka till Zoo och köpa de sista souvenirerna.

Det har checkat in nån gäst som tydligen sitter o laddar ner tentakelporr eller nåt för nu vägrar WLAN:et att låta mig ladda upp bilder. Fick kämpa som fan med denna, så håll till godo: en stugjävel.