Bittersweet memories

FAN vad trött jag börjar bli på detta - vaknar upp till spöregn, när en gick hem från jobbet igår var det så kvavt att jag var genomsvett när en kommit halvvägs. Det ska bli runt 30 grader i Madrid, FY FAN vad skönt det ska bli med sol, även om jag så bränner hela kroppen och flagnar bort så gjorde jag det ändå med en full load av D vitamin i kroppen! Inte konstigt att en blir sjuk, glåmig och tjock i detta land... deprimerande skit.

Aja, nu har jag fått bittra lite så nu lämnar vi det - jag får se det positiva. Kan ju ligga hemma o se film hela kvällen lång. Adde åkte till Sverige tidigt imorse så nu ses inte vi på två veckor. Tur att jag ska iväg alldeles snart, det är i ärlighetens namn ganska gött och få vara ifrån varann lite, och sakna, fast det brukar kännas en aning tomt i början.

Får väl gå igenom den här under dagen för och påminna mig om fördelar och nackdelar med att ha sambo... även fast den fokuserar mer på tjejens pikanta egenskaper tycker jag, är det månne nån slags pik han lämnade på FB klockan halv fyra imorse...

http://theoatmeal.com/comics/living_significant_other