Vård av vovve

Så var det dags för måndag igen. Idag var det som vanligt världens rusch till telefonerna, nu kommer sommarjobbarna och då är det en hel radda nya problem som dyker upp med accesser, lösenord, datorer som inte ominstallierats innan de ges till näste användare... listan kan göras lång.

På grund av den här ruschen så kanske vi får skjuta på utbildningen jag och Amanda skulle haft denna vecka, eftersom vi kanske inte får riktigt råd att släppa iväg folk på den. Vi får se vad som händer. Jag har en del dokument jag måste skapa så mig gör det inget om jag får lite mer fokus på det.

Amanda sitter förresten och drömmer om och skaffa en hund, en hemlös sådan, och skickar mig bild efter bild med gladlynta vovvar som blickar in i kameran med bönfallande ögon. Jag håller på och bryter ihop. Självklart ska ju jag gräva ner mig i eländet med och sitta och läsa varenda annons jag ser, helst med staffar eller collieblandningar, och vilja ta mig an hela högen. Kolla på den här till exempel:

Lilla gubben som sitter där ensam och alla yngre, piggare vovvar blir tagna före honom, ååh jag skulle kunna ta honom any day! Bara skicka iväg en anmälan och få vovven hemskickad till Svedala på direkten <3