They wont let you remember

Suck. Nu är sommaren verkligen över. Ute ösregnar det och har gjort halva dan. Tur att en åker till solen nästa vecka iallafall. Dock fjällar jag som en upprörd aborre, eller snarare ömsar skinn som en orm. Var år sen jag gjorde det, får hoppa in i duschen imorrn och köra en helkroppspeeling och bli av med skiten. Jäkligt synd och se den bränna man fick dras bort som ett plastskydd, och avslöja min vanliga, bleka färg under. Av livets alla jävligheter...

Idag har iaf varit en lugn och nice dag. Åkte till IKEA under förmiddagen, käkade köttbullar i vanlig ordning (inga bilder därifrån - det finns gränser för hur många köttbullebilder från IKEA bord man kan ha) och köpte lite småsaker och en jordgubbssylt. När vi kom hem städade jag och Adde vårat rum och badrum och tvättade sängkläder, sen slumrade vi till på sängen innan det var dags för bio.

Det blev Men in Black 3, en film som överraskade mig med att vara riktigt, riktigt bra. Vanligtvis har jag lite fördomar och tredje-uppföljare, som mestadels kassakor att mjölka sista dropparna ut. Men denna film hade en helt ny story med en twist, och många roliga detaljer genom hela filmen - se den!

För en gångs skull var jag sugen på annat än popcorn och smällde i mig en regular core sundae glass, med brownie chocolate och nötchoklad, toppad med grädde och hasselnöt. Träna varje dag nästa vecka, hmm...

Vi var även sällsamt tursamma med klomaskinen denna gång - jag vann den gråa nallen som jag faktiskt vill behålla. Det är lite en kopia på Mirandanallarna och dem älskar jag, så den blir mysig och ha vid sängen. Nalle Puh slet stackars Adde med och var så nära och få den varje gång, tills Stefan fick försöka och högg den - annars hade det blivit dyraste Nalle Puh genom tiderna.

Jag har ett inlägg jag ska påta ihop om utekvällen i fredags för och fira Jonas, men är väldigt trött så ska nog krypa ner i sängen istället. Ska städa hela lägenheten imorgon plus gå igenom allt material för utbildningen nästa vecka. Urk.