Bildbomb från Mulligans

Jonas fyllde ju 24 år i onsdags och valde att fira det under fredagen på en pub som hette Mulligans, som ligger en bra bit bortom O´Connell street men det tog bara ca 10 minuter och gå. Skitmysigt ställe, väldigt rustikt och gammaldags, precis som jag älskar, ingen skränig musik eller spelautomater, det fanns spel att tillgå för dem som ville ha och de hade både massor av ölsorter, whiskey, kaffedrinkar och andra drycker.

Bildbomb!

Testade alla tre kaffedrinkar - yum!

Den här ölen smakade rökt - väldigt speciell, men inte helt oangenäm.

Maten som jag åt -örtkryddad kycklingfilé med bröd, potatismos, "bacon-jam" och en vitlökssås - supergott!

Detta är ett place jag verkligen kan rekommendera, och som jag vill ta mina föräldrar till sen.

Vi gick till The Parnell efteråt men där var vi bara en stund innan vi Wattenvillare drog hem - fredag och allt ju, tröttheten slår till runt tolvsnåret.