SugarBabyLove

Helt slut. Det vart vår grupp (vi har grupper nu, så många är vi) denna vecka plötsligt, eftersom den egentliga gruppen bara kommer ha en representant närvarande imorrn - de andra är sjuka/lediga. Då vart det nästa grupp. Jag samlar in lite cash och sen bakar jag.

Och bakat har jag gjort, jävlar i havet. Två plåtar med feta kärleksmums/mockarutor , gjort på devil´s cake och med tjock chokladglasyr respektive kaffeglasyr. Och en batch med cupcakes. Bilder kommer imorrn, kameran är nere i köket och jag i sängen och orkar fan inte ta ett steg till. Jag har sprungit fram och tillbaka i köket hela kvällen och mina fötter känns som om jag gått en mil. Sen fick jag stå och skala Adde det sista jag gjorde med. Nästan lika kal som ett ägg är han nu. Brun i fejset och rosa på toppen. Som en chokladdoppad jordgubbe.

Nu ska här sovas, imorrn blir det en pytteliten sovmorgon innan jag och mina cookies tar taxi. Natti natti.