What are words

Usch, sitter här och har fastnat i en powerpoint presentation om felsökning av skrivare som jag ska göra till nästa vecka. Det finns hur mycket som helst att skriva och jag får inte ihop det på ett sammanhängande sätt. Blörgh...

Idag var det fina vädret som bortblåst med (bokstavligt talat) och det hade ösregnat och allt är precis som vanligt igen. Lite kikar solen fram men inte som i helgen. Åh vill ha min semester nu... käka god mat och köpa en fin klänning i Spanien sen.

En positivt sak iallafall var den feedback på uppskattning jag fick av våra kunder idag. Både i ett mail och via ett möte fick jag höra hur nöjda de var med mig och hur mycket de uppskattade mig och sådant är guld värt att höra när stressen, kaoset och missnöjet tar överhanden vissa veckor. Jag var lite orolig när jag tog mig an rollen jag har efter Jesper och Markus, det var stora skor att fylla och jag visste att jag måste hålla mig restriktiv för att inte sluta som en workoholic som de två (även fast det var sjukt uppskattat grabbar) men  den oron visade sig vara obefogad. Jätteskönt och någonting jag kan ta med mig och tänka på när det känns motigt.

Nehej, rasten slut, tillbaka till min eskalering och min presentation.